Åpen dag

Lørdag 29. august er det Åpen dag hos Balto Hundetjenester 😀 Vom og Hundemat, Agria, Robust fysio og Rehabilitering, Ficcaro, Acana og Orijen, og flere andre spennende gjester kommer med hyggelige overraskelser, det blir frislipp, konkurranser, gode tilbud og flotte premier! Både barn og voksne er velkomne, med eller uten hund. En inspirerende dag full av moro, ålreite mennesker og herlige hunder! 🥰  Dette vil du ikke gå glipp av! 

Program
Dørene åpnes kl 11 hvor vi starter med opplegg for hunder av mindre størrelse.
Fra kl 13 er det åpent for hunder av alle slag, dere kan gå rundt på området, se hvordan vi har det her, få nye bekjentskaper og se hva våre gjester har av interessante produkter, tjenester, tips og råd.
Fra kl 16 er det opplegg for hunder av større størrelse.
Vi gleder oss til å se dere alle sammen! 😀
Velkommen skal dere være!

Viktig informasjon
Vi ber om at alle hunder holdes i bånd til enhver tid.
Parkeringsplassene vil fylle seg opp raskt denne dagen, så om du har mulighet til å komme til fots, med sykkel, kollektivtransport, få skyss av en venn eller lignende, anbefaler vi at du gjør dette.
Vi følger relevante standarder om smittervern. Personer med symptomer på sykdom, personer som er i hjemmeisoloasjon eller karantene, kan ikke delta på dette arrangementet.

Pris
50 kr

Påmelding
Påmelding via vår nettbutikk som du finner HER.
Følg oss gjerne på Facebook hvor du kan se en full liste over alle våre kommende kurs, grupper og eventer.