Hundepass

Hundepass

Balto Hundetjenester har høyt fokus på kvalitet fremfor kvantitet og hver dag tilrettelegges for hver enkelt hund. I forhold til et opphold på kennel, får hunden her hos Balto Hundetjenester en mer tilrettelagt hverdag i et rolig hjem med dager fylt av omsorg, gode turer, aktiviteter for både hode og kropp, kos, sosialisering, lek og moro! Hunden slipper stresset det kan være på kennel hvor det er mange lukter, lyder, mange hunder og flere nye mennesker å forholde seg til.
Vi er gjerne utendørs store deler av dagen, men om du f.eks har en hund som trenger mye ro, hvile, å holdes under oppsyn etter en operasjon eller lignende, legges dagen om etter dette.

Du leverer og henter hunden til avtalt tidspunkt. Fôr medbringes. Ved allergi, tar du med egne godbiter.
Vi har godbiter, bæsjeposer, matskåler, leker, senger, bur, bånd, seler og annet utstyr, men har du noe som hunden liker, må du gjerne ta det med! Mange trives best i en sele de er vandt med, egne klær og sin egen seng med egen lukt. Spør oss gjerne om vi har bur eller utstyr som passer din hund, om dette er noe hunden kan trenge under oppholdet.

Avtalen innebærer pass i forskjellige omgivelser som skog, by og park, og samvær med andre hunder. Hunden må gå godt sammen med andre hunder og kunne gå pent i bånd. Ønsker du at hunden skal kunne løpe fritt på tur med andre hunder, tillater du dette for egen regning og risiko. 
Hunden får være med på så mye den kan, men må kunne være alene hjemme, i eller uten bur, i korte perioder. Dette grunnet gjøremål som f.eks trening av andre hunder, handletur og kurs. Det forutsettes at hunden er stueren og kan oppholde seg inne uten å bjeffe eller være til annen sjenanse for naboer.
Om det er en sjanse for at hunden har løpetid under oppholdet, ber vi deg si ifra om dette snarest mulig da noen hunder kan reagere sterkt, både under opphold og etter en tispe med løpetid har vært på besøk. Vi ønsker at alle som kommer på besøk skal ha et så stressfritt opphold som mulig, så gi oss beskjed, så skal vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge rundt dette.

Ved pass hos Jane, er det mulighet for at hunden kan hentes og leveres mot et kjøretillegg på 250 kr pr. tur.
Ved pass hos Lisa, kan du bestille tilleggstjenester som kloklipp, ørerens og vask.

Pass hos Balto Hundetjenester inkluderer:

– Pass i et rolig hjem med få hunder av gangen. Et opphold hos oss er ikke som på kennel. Hunden får gjøre mer som den vil igjennom dagen og blir ikke stående i bur/bås.
Bilder og videosnutter tilsendt underveis i oppholdet.
Oppdateringer. Ikke vær redd for å spørre! Vi vet hvordan det kan være å la hunden være hos andre – det er verst for eieren! Du kan sende oss både sms og mail når du måtte ønske.
Profil. En egen profil på våre nettsider hvor du har full oversikt over dine avtaler.
Album. Tilgang til et album online med bilder av din hund.
Medisinering. Både unge og gamle trenger noe ekstra noen ganger. Vi tar selvfølgelig ikke betalt for å gi hunden din de medisinene eller tilskuddene den behøver i hverdagen.
Gode turer. Hunden vil få flotte turer som tilrettelegges hundens nivå.
Fysisk mosjon. Vi gir det lille ekstra for hundene, om det er noe spesielt de liker å gjøre.
Mentaltrening. Hunden kan få oppgaver og gjøre øvelser.
Sosialisering. Hunden vil bli sosialisert med hunder av forskjellige raser, størrelser og aldre.

Alt dette uten ekstra kostnad! 🙂


For nye kunder

Før hunden passes eller luftes, skal kontrakt underskrives. Denne kan du få tilsendt på mail i forkant.
Vil du komme innom og se hvordan vi har det før hunden passes, er du hjertelig velkommen! Det er bare å ta kontakt, så avtaler vi et passende tidspunkt.

Jo mer Balto Hundetjenester vet om hunden, desto enklere er det å legge tilrette for en trygg, god og balansert hverdag for hunden. Avtale for hva som ønskes av pass gjennomgås og om hunden har spesielle helseplager eller behov, skal dette informeres om. Dette inkluderer plager eller behov som f.eks.: 
– Allergier
– Løpetid
– Medisinering
– Steder på kroppen hunden ikke liker å bli rørt
– Spesielle lukter, lyder, mennesker, dyr, adferd, situasjoner etc. som hunden kan reagere på

Balto Hundetjenester tar ikke imot hunder som viser aggressive tendenser eller ustabile hunder.
Hunden skal være grunnvaksinert i løpet av siste 12 måneder. Attest skal fremvises. Hunden skal være ved normal god helse og fri for smittsomme sykdommer. Du plikter å informere Balto Hundetjenester om eventuelle sykdommer hunden skulle få. Hunder med lopper/lus/midd, kennelhoste eller annet smittsomt kan dessverre ikke tilbys pass.

Priser

Vi har faste lave priser alle dager året igjennom! 🙂 Vi synes nemlig ikke at du skal måtte betale mer om det er helg, helligdag eller ferie.
Alle priser er inkl. mva. Betaling via faktura, Vipps eller kontant.
Har du flere hunder? Ta kontakt for rabatt!
Er det noe du lurer på? Ta gjerne kontakt! Vi er mye ute og farter, men sender du oss en mail, svarer vi så raskt vi kan 🙂

HundepassPris
Pass halv dag (5 timer)300 kr
Pass hel dag (10 timer)400 kr
Pass per døgn (24 timer)500 kr

Tilleggstjenester ved passLisaJane
Henting / levering250 kr per tur
Ørerens150 kr
Kloklipp150 kr
Vask250 kr
Vask, kloklipp og ørerens500 kr
Medisineringinkludertinkludert
Bilder og oppdateringerinkludertinkludert
Fysisk mosjoninkludertinkludert
Mentaltreninginkludertinkludert
Sosialiseringinkludertinkludert


Følg oss på sosiale medier ved å klikke på ikonene under!

Back To Top