Hundepass

Balto Hundetjenester har høyt fokus på kvalitet fremfor kvantitet og hver dag tilrettelegges for hver enkelt hund. Hunden blir passet hjemme hos våre godt utdannede instruktører og i forhold til et opphold på kennel, får hunden her hos oss en mer tilrettelagt hverdag i et rolig hjem med dager fylt av omsorg, gode turer, aktiviteter for både hode og kropp, kos, sosialisering, lek og moro! Hunden blir ikke stående i bur, men går løs sammen med de andre hundene og slipper stresset det kan være på kennel hvor det er mange lukter, lyder, mange hunder og flere nye mennesker å forholde seg til.
Vi er gjerne utendørs store deler av dagen, men om du f.eks har en hund som trenger mye ro, hvile, å holdes under oppsyn etter en operasjon eller lignende, legges dagen om etter dette.

Du leverer og henter hunden til avtalt tidspunkt. Du tar med fôr til hunden og ved allergi, tar du med egne godbiter.
Vi har godbiter, bæsjeposer, matskåler, leker, senger, bur, bånd, seler og annet utstyr som hunden din gjerne kan låne, men har du noe som hunden liker, må du gjerne ta det med! Mange trives best i en sele de er vandt med, egne klær og sin egen seng med egen lukt. Spør oss gjerne om vi har bur eller utstyr som passer din hund, om dette er noe hunden kan trenge under oppholdet.

Før hunden passes eller luftes, skal kundeskjema fylles ut og kontrakt underskrives. Ta kontakt, så får du dette tilsendt på mail. Vil du komme innom og se hvordan vi har det før hunden passes, er du hjertelig velkommen! Det er bare å ta kontakt, så avtaler vi et passende tidspunkt 🙂

Hundepass hos oss inkluderer:

 –   Pass i et rolig hjem
 –   Få hunder av gangen
 –   Oppdateringer, bilder og videosnutter
 –   Din egen profil på våre nettsider
 –   Online album med bilder av din hund
 –   Gode turer
 –   Medisinering
 –   Fysisk mosjon
 –   Mentaltrening
 –   Sosialisering 

Alt dette uten ekstra kostnad! I tillegg til dette har vi faste, lave priser hele året igjennom, uansett om det er helg, helligdag eller ferie!

Jo mer vi vet om hunden, desto enklere er det å legge tilrette for en trygg, god og balansert hverdag for hunden. Om hunden har spesielle helseplager eller behov, skal dette informeres om. Dette inkluderer plager eller behov som f.eks.:

 –   Allergier
 –   Løpetid
 –   Medisinering
 –   Steder på kroppen hunden ikke liker å bli rørt
 –   Spesielle lukter, lyder, mennesker, dyr, adferd, situasjoner etc. som hunden kan reagere på

Vi tar ikke imot hunder som viser aggressive tendenser eller ustabile hunder.
Hunden skal være grunnvaksinert i løpet av siste 12 måneder. Attest skal fremvises. Hunden skal være ved normal god helse og fri for smittsomme sykdommer. Du plikter å informere oss om eventuelle sykdommer hunden skulle få. Hunder med lopper/lus/midd, kennelhoste eller annet smittsomt kan dessverre ikke tilbys pass.

Avtalen innebærer pass i forskjellige omgivelser som skog, by og park, og samvær med andre hunder. Hunden må gå godt sammen med andre hunder og kunne gå pent i bånd. Ønsker du at hunden skal kunne løpe fritt på tur med andre hunder, tillater du dette for egen regning og risiko. 
Hunden får være med på så mye den kan, men må kunne være alene hjemme, i eller uten bur, i korte perioder. Dette grunnet gjøremål som f.eks trening av andre hunder, handletur og kurs. Det forutsettes at hunden er stueren og kan oppholde seg inne uten å bjeffe eller være til annen sjenanse for naboer.
Om det er en sjanse for at hunden har løpetid under oppholdet, ber vi deg si ifra om dette snarest mulig da noen hunder kan reagere sterkt, både under opphold og etter en tispe med løpetid har vært på besøk. Vi ønsker at alle som kommer på besøk skal ha et så stressfritt opphold som mulig, så gi oss beskjed, så skal vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge rundt dette.

Ved pass hos Jane, er det mulighet for at hunden kan hentes og leveres mot et kjøretillegg på 250 kr pr. tur.
Ved pass hos Lisa, kan du bestille tilleggstjenester som kloklipp, ørerens og vask.

Priser

Vi har faste lave priser alle dager året igjennom! 😀 Vi synes nemlig ikke at du skal måtte betale mer om det er helg, helligdag eller ferie.
Alle priser er inkl. mva.
Betaling via faktura, Vipps eller kontant.

Har du flere hunder? Ta kontakt for rabatt!
Er det noe du lurer på? Ta gjerne kontakt! Vi er mye ute og farter, men sender du oss en mail, svarer vi så raskt vi kan 😀