Lisa

Mitt navn er Lisa Lavinia Ghersetti, jeg er 28 år og det er jeg som startet Balto Hundetjenster.
Jeg begynte på kurs for å lære å trene hund for 20 år siden, har hatt hund i 19 år, er utdannet instruktør ved Lundqvist hundeskole, utdannet besøkshundefører ved Norske Terapihundskolen og har tatt flere kurs innen blant annet etologi, ernæring, læringsteori, adferdsproblematikk, kartlegging, problemløsning og andre pedagogiske fag.
Jeg er spesielt interessert i adferd og helse hos hund, jeg er glad i å være utendørs og trives aller best i skog, fjell og mark hvor jeg liker å gå tur, snørekjøre og kjøre saccovogn. Jeg kjørte litt sacco som barn og har nå egen vogn. Jeg tar mer enn gjerne med hunden din på en løpetur, skitur, saccotur, svømmetur eller lignende.

Bosted

Hundeluksus! Landlig, med skogen som nærmeste nabo og i ro og fred, kun 20 minutter fra Oslo! Hos meg får hundene være så mye ute de vil, vi går gode turer og med en velholdt, inngjerdet hage på 4 mål, er det godt med plass å løpe og leke på! Din beste venn blir tatt godt hånd om i et koselig og rolig hjem. Jeg har høyt fokus på kvalitet og tar stort sett kun inn 1-2 hunder av gangen.

Mine hunder

Min første hund, Isaac, var en engelsk setter på rundt 3 år da jeg fikk han og han var en topptrent jakthund, men hadde et godt stykke igjen å gå når det kom til hverdagslydighet. Jeg jobbet mye med Isaac og han ble en flink og god gutt som jeg hadde gleden av å ha ved min side i mange år. Det var med Isaac jeg fant interessen for snørekjøring.
Isaac ble far til 8 flotte valper, deriblant Oscar, som jeg har nå. Oscar er en gladgutt på 10,5 år som er glad i jakt, lange turer, mat, trening, lek og kos. Han elsker å bruke hode og kropp utendørs og er en kosete godgutt som tar livet helt med ro innendørs.
Julen 2012 kom lille Vidda i hus. Vidda er en kjapp og spretten setterjente på 8 år. Hun er liten av størrelse, faktisk kun 13 kg fullvokst, med et betydelig mer feminint utseende enn gutta. Min far og Vidda falt litt for hverandre og Vidda bor nå hos han, der de har stor glede av hverandre.
Januar 2019 ankom flokkens nyeste medlem. Lucas er en gråschæfer på 1 år. Stor på utsiden, liten på innsiden 🙂