Om kurset

Kurset går over 1 kveld. Vi har få deltakere per kurs og instruktøren gir alle individuell oppfølging. Kurset er et lynkurs hvor vi tar for oss noen av belønningsmetodene som vi ofte bruker her hos oss. Du vil også lære om forsterkning, variasjon, stemmebruk, timing, m.m. Vi har få deltakere per kurs og instruktøren gir alle individuell oppfølging.
Vi starter med litt teori innendørs, imens hundene hviler i bilen. Gi oss beskjed om du kommer uten bil eller hunden din ikke kan ligge alene i bilen, så finner vi en alternativ løsning for deg. Grunnet corona er det mulig at ikke alle kan delta på teorien innendørs om dere kommer flere personer med samme hund, da vi må opprettholde god nok avstand. Dette vil vi i så fall informere alle påmeldte om før vi starter.

Pris: 500 kr

Dette kurset er inkludert i vår Grunnpakke, hvor du i tillegg får Innkallingskurs og Plass Fot Bli med på kjøpet. Du kan lese mer om Grunnpakken HER.

Ta med
  • Varierte godbiter, leker, eller annet til å belønne med. Noe som hunden liker godt, noe den liker veldig godt og noe den liker ekstremt godt.
  • Langline
  • Drikkeskål og vann
  • Godt humør! 😀

Om det er noe du mangler, kan det skaffes hos oss. 

Er du ny kursdeltaker hos oss?

Om du ikke har gått kurs hos Balto før, må du fylle ut vårt kundeskjema i tillegg til å sende inn din påmelding.

Førstkommende kurs

Torsdag 28. januar kl. 19:00 – 21:00

Neste kurs

Torsdag 25. mars kl. 19:00 – 21:00

Torsdag 6. mai kl. 19:00 – 21:00

Med forbehold om endringer.