Om hundebarnehagen

Vi er ingen kennel! Din hund går løs sammen med de andre hundene og blir ikke stående i bur/bås. Vi har høyt fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Vi passer få hunder av gangen og dagene tilrettelegges for hver enkelt hund. Vi går fine turer sammen, trener, leker og koser oss! Om vinteren går vi gjerne skiturer og har hvilestunder foran peisen. Om sommeren kan vi bade og spise hunde-is.

Oppdateringer, bilder, fysisk mosjon, mentaltrening, sosialisering og medisinering får du gratis her hos Balto Hundetjenester, og vi tar ikke noe ekstra for ferier eller helligdager heller!

hundepass oslo asker bærum rena løten hamar 18
hundepass oslo asker bærum rena løten hamar 17b

Hvordan bli kunde

1

Les igjennom all informasjon på denne siden

2

Send inn kundeskjema

3

Kontakt oss for å avtale nærmere

Pakkeliste

  • Fôr
  • En god tursele
  • Seng eller bur, om hunden trenger det
  • Godbiter, om hunden har allergi

Vi har godbiter, bæsjeposer, matskåler, leker, senger, bånd og annet utstyr som hunden din gjerne kan låne, men har du noe som hunden liker, må du gjerne ta det med. Mange trives best i en sele de er vandt med, egne klær og sin egen seng med egen lukt. Hunden din får sin helt egen knagg med sitt navn på hos oss, så du kan legge igjen fôr, regntøy, sele og annet.

hundepass oslo asker bærum rena løten hamar 19b flip

Vi har faste lave priser alle dager HELE året igjennom! Vi synes nemlig ikke at du skal måtte betale hundrevis av kroner ekstra for oppdateringer, medisinering, fysisk mosjon, mentaltrening, sosialisering, pass i skoleferier, på helligdager og lignende. Derfor gjør vi det enkelt med én fast lav pris hele året og mange av våre tilleggstjenester faktisk gratis!
Har du flere hunder eller trenger du døgnpass i mer enn 14 dager? Ta kontakt for rabatt!

Ved endring/avbestilling av avtale senere enn 7 døgn (168 timer) før pass, belastes 50% av prisen. Ved endring/avbestilling senere enn 2 døgn (48 timer) før pass, belastes 100% av prisen.

Betaling

Du betaler hos oss når du henter hunden. Velg mellom å betale med kredittkort på plassen, Vipps eller Paypal.

Levering og henting

Du velger et tidspunkt mellom kl. 7-10 for levering og et mellom kl. 15-17 for henting. Du leverer og henter hunden til avtalt tidspunkt. Om du har avtalt at en hundepasser skal hente og/eller levere, gjøres dette til avtalt tidspunkt. Om du vil endre tidspunkt for levering eller henting, skal dette gjøres minst 24 timer før opprinnelig avtale. Om du skulle bli forsinket en dag, må du si ifra om dette raskest mulig.

Hundens opphold

Vi er gjerne mye utendørs, men om du f.eks har en hund som trenger mye ro, hvile, å holdes under oppsyn etter en operasjon eller lignende, legges dagen om etter dette. 
Pass innebærer samvær og lufting med andre hunder. Hunden må kunne gå pent i bånd og gå godt med andre hunder.

Hjemme alene

Hunden får være med på så mye den kan, men må kunne være alene hjemme, i eller uten bur, i korte perioder grunnet gjøremål som f.eks trening av andre hunder, handletur og kurs. Hunden skal være stueren og kunne oppholde seg inne uten å bjeffe eller være til annen sjenanse for naboer eller de andre hundene som er i huset.

Helse

Hunden skal følge vaksinasjonsprogrammet. Hunden skal være grunnvaksinert i løpet av siste 12 måneder/valpen skal være grunnimmunisert. Hunden er ved normal god helse og fri for smittsomme sykdommer. Du plikter å informere Balto Hundetjenester om eventuelle sykdommer hunden skulle få. Vi tar ikke imot hunder som viser aggressive tendenser. 

Løpetid

Om det er en sjanse for at hunden har løpetid under oppholdet, ber vi deg si ifra om dette snarest mulig da noen hunder kan reagere sterkt, både under opphold og etter en tispe med løpetid har vært på besøk. Vi kan ikke ha tisper med løpetid i hundebarnehagen, men kanskje en av de andre hundepasserne våre kan passe din hund ved eventuell løpetid. Vi ønsker at alle som kommer på besøk skal ha et så stressfritt opphold som mulig, så gi oss beskjed, så skal vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge rundt dette.

Før hunden passes

For at hunden din skal kunne passes hos oss må du lese igjennom all informasjon på denne siden og fylle ut vårt kundeskjema. Når ditt skjema er sendt inn, tar du kontakt med oss for å avtale nærmere.

Vil du bli hundepasser?