Hyggelig hundelufting for din beste venn

Hundepass hundepasser hundelufting hundelufter 2

Hvordan sende forespørsel

1

Er du ny kunde, må du fylle ut skjema for ny kunde. Er du registrert kunde for hundelufting hos oss fra før, kan du sende inn skjema for eksisterende kunder, eller kontakte din faste hundelufter direkte for å avtale pass.

2

Vi tar kontakt med deg for å avtale nærmere.
Obs! Vi har stor pågang om dagen. Noe lenger behandlingstid må medregnes.

3

Når steg 2 er gjennomført, kan du kjøpe pass i nettbutikken. Avtalen er booket når betalingen din er registrert. 

Mer om hundelufting

Du velger hvor lenge og ofte hunden skal luftes. Om du har en valp eller en senior som heller vil ha flere kortere turer enn en lang, ordner vi det. Tidspunkt blir du og hundelufteren enige om.
Vi henter og leverer hunden din etter avtale. Om du ikke er hjemme, overleveres eller legges det ut nøkkel etter avtale. Nøklene blir oppbevart på et trygt sted, uten å forbindes med ditt navn eller din adresse.
Bånd og en god tursele legges klart så hundelufter enkelt kan kle på og av hunden. Om du ønsker at hunden skal tørkes eller skylles ved levering, kan du avtale dette med hundelufter. Du kan lese mer om våre hundeluftere på siden Om oss

Hunden må kunne gå pent i bånd og gå godt med andre hunder. Hunden må kunne oppholde seg rolig i bil (eller evt. kollektivtransport med de av hundelufterne som benytter dette), uten å være til sjenanse for mennesker eller andre hunder.

Helse

Hunden skal være grunnvaksinert i løpet av siste 12 måneder. Valper skal følge vaksinasjonsprogrammet. Hunden skal være ved normal god helse og fri for smittsomme sykdommer. Du plikter å informere oss om eventuelle sykdommer hunden skulle få. Vi tar ikke imot hunder som viser aggressive tendenser. 

Er det en sjanse for at hunden skulle få løpetid, må du si ifra om dette snarest mulig da noen hunder kan reagere sterkt på dette. Det er dessverre ikke alle hundeluftere som kan lufte tisper med løpetid. Vi ønsker at alle hundene skal ha det så stressfritt som mulig, så gi oss beskjed, så skal vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge rundt dette hos de hundelufterne som har mulighet til å lufte tisper med løpetid. 

Ny kunde

Skjemaet er kun for å forespørre pass. Du binder deg ikke til noe ved å sende det inn. Når skjema er sendt inn, vil en hundelufter kontakte deg for å gjøre en avtale, hvis vi har ledig plass. Avtalen er ikke booket før betaling er registrert.

Eksisterende kunde

Skjemaet er kun for å forespørre pass. Du binder deg ikke til noe ved å sende det inn. Når skjema er sendt inn, vil en hundelufter kontakte deg for å gjøre en avtale, hvis vi har ledig plass. Avtalen er ikke booket før betaling er registrert.

Priser

Vi synes ikke at du skal måtte betale hundrevis av kroner ekstra for pass i ferier, på helligdager, i helger, oppdateringer, medisinering, fysisk mosjon, mentaltrening eller sosialisering. Derfor gjør vi det enkelt med én fast lav pris hele året igjennom og mange av våre tilleggstjenester faktisk gratis!
Alle priser er inkl. mva.

Rabatt

Har du flere hunder som skal luftes av samme hundelufter samtidig, kan du ta kontakt med oss og spørre om rabatt. Dette må gjøres i forkant av booking.

Endring/avbestilling av avtale

Ved endring/avbestilling av avtale senere enn 2 uker før pass, belastes 50% av prisen. Ved endring/avbestilling senere enn 1 uke før pass, belastes 100% av prisen.

Bestilling

Du booker måneden i forveien. Det vil si at du f.eks booker alle avtalene dine for februar i januar. Avtalen er booket når din betaling er registrert. Om du ikke har betalt, er heller ikke avtalen booket og plassen kan gå til noen andre. For å betale, må du først ha gjort en avtale om lufting med oss. Betalingen skal være registrert senest 1 uke før avtale. Betaling gjøres i nettbutikken. Se kategori “Hundepass og -lufting”.

Vil du bli hundelufter?