Hjemme, bare borte

Hvorfor velge balto?

hundepass oslo asker bærum rena løten hamar 18
hundekurs oslo asker bærum rena løten hamar 15

Hvordan sende forespørsel

1

Er du ny kunde, må du fylle ut skjema for ny kunde. Er du registrert kunde for hundepass hos oss fra før, kan du sende inn skjema for eksisterende kunder, eller kontakte din faste hundepasser direkte for å avtale pass.

2

Vi tar kontakt med deg så snart vi kan for å avtale nærmere.
Obs! Vi har stor pågang om dagen. Noe lenger behandlingstid må medregnes.

3

Når steg 2 er gjennomført, kan du kjøpe pass i nettbutikken. Avtalen er booket når betalingen din er registrert. 

Pakkeliste

  • Fôr
  • En god tursele
  • Seng eller bur, om hunden trenger det
  • Godbiter, om hunden har allergi

Vi har godbiter, bæsjeposer, matskåler, leker, senger, bånd og annet utstyr som hunden din gjerne kan låne, men har du noe som hunden liker, må du gjerne ta det med. Mange trives best i en sele de er vandt med, egne klær og sin egen seng med egen lukt. Hunden din får sin helt egen knagg med sitt navn på hos oss, så du kan legge igjen fôr, regntøy, sele og annet.

hundekurs oslo asker bærum hamar rena 8 6

Hundens opphold

Du leverer og henter hunden til avtalt tidspunkt. Om du har avtalt at hundepasser skal hente eller levere, gjøres dette til avtalt tidspunkt.

Hunden din passes hjemme hos en av våre hundepassere. Du kan lese mer om hundepasserne på siden Om oss. Dagene tilrettelegges etter hver hund som er der. Vi er gjerne mye utendørs, men om du f.eks har en hund som trenger mye ro, hvile, å holdes under oppsyn etter en operasjon eller lignende, legges dagen om etter dette. 
Pass innebærer samvær og lufting med andre hunder. Hunden må kunne gå pent i bånd og gå godt med andre hunder.

Hunden får være med på så mye den kan, men må kunne være alene hjemme eller i bil, i eller uten bur (ettersom hva hunden trives best med), i korte perioder grunnet gjøremål som f.eks trening av andre hunder og handletur. Noen av våre hundepassere har også annen jobb på dagtid og vil i så fall informere deg om dette om det gjelder dager du ønsker pass. Hunden skal være stueren (valper kreves ikke dette av) og kunne oppholde seg inne uten å bjeffe eller være til annen sjenanse for naboer eller de andre hundene som er i huset.

Helse

Hunden skal være grunnvaksinert i løpet av siste 12 måneder. Valper skal følge vaksinasjonsprogrammet. Hunden skal være ved normal god helse og fri for smittsomme sykdommer. Du plikter å informere oss om eventuelle sykdommer hunden skulle få. Vi tar ikke imot hunder som viser aggressive tendenser. 

Er det en sjanse for at hunden har løpetid under oppholdet, må du si ifra om dette snarest mulig da noen hunder kan reagere sterkt, både under opphold og etter en tispe med løpetid har vært på besøk. Det er ikke alle hundepassere som kan ha tispe med løpetid hos seg. Vi ønsker at alle som kommer på besøk skal ha et så stressfritt opphold som mulig, så gi oss beskjed, så skal vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge rundt dette der hund med løpetid kan passes. 

Ny kunde

Skjemaet er kun for å forespørre pass. Du binder deg ikke til noe ved å sende det inn. Når skjema er sendt inn, vil en hundepasser kontakte deg for å gjøre en avtale, hvis vi har ledig plass. Avtalen er ikke booket før betaling er registrert.

Eksisterende kunde

Skjemaet er kun for å forespørre pass. Du binder deg ikke til noe ved å sende det inn. Når skjema er sendt inn, vil en hundepasser kontakte deg for å gjøre en avtale, hvis vi har ledig plass. Avtalen er ikke booket før betaling er registrert.

Priser

Vi synes ikke at du skal måtte betale hundrevis av kroner ekstra for pass i ferier, på helligdager, i helger, oppdateringer, medisinering, fysisk mosjon, mentaltrening eller sosialisering. Derfor gjør vi det enkelt med én fast lav pris hele året igjennom og mange av våre tilleggstjenester faktisk gratis!
Alle priser er inkl. mva.

Rabatt

Har du flere hunder som skal passes hos samme hundepasser samtidig, eller trenger døgnpass i mer enn 14 dager, kan du kontakt med oss og spørre om rabatt. Dette må gjøres i forkant av booking. De forskjellige hundepasserne vil kunne gi forskjellige rabatter.

Endring/avbestilling av avtale

Ved endring/avbestilling av avtale senere enn 2 uker før pass, belastes 50% av prisen. Ved endring/avbestilling senere enn 1 uke før pass, belastes 100% av prisen.

Bestilling

Avtalen er booket når din betaling er registrert . Om du ikke har betalt, er heller ikke avtalen booket og plassen kan gå til noen andre. Betaling gjøres i nettbutikken. Se kategori “Hundepass og -lufting”.

Vil du bli hundepasser?