Hundepass

Hvordan fungerer det?
Balto Hundetjenester har høyt fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Vi passer få hunder av gangen og hver dag tilrettelegges for hver enkelt hund. I forhold til et opphold på kennel, får hunden her hos oss en mer tilrettelagt hverdag i et rolig hjem med dager fylt av omsorg, gode turer, aktiviteter for både hode og kropp, kos, sosialisering, lek og moro! Hunden blir ikke stående i bur eller bås, men går løs sammen med de andre hundene hele dagen. Hunden slipper stresset det kan være på kennel hvor det er mange lukter, lyder, mange hunder og flere nye mennesker å forholde seg til.
Du leverer og henter hunden til avtalt tidspunkt. Avtalen innebærer pass i forskjellige omgivelser som skog, by og park, og samvær med andre hunder. Hunden må gå godt sammen med andre hunder og kunne gå pent i bånd.
Vi er gjerne utendørs store deler av dagen, men om du f.eks har en hund som trenger mye ro, hvile, å holdes under oppsyn etter en operasjon eller lignende, legges dagen om etter dette.

Hundebarnehage
Mandag-fredag kl. 7-17 har vi hunder på pass i vår hundebarnehage i Asker. Hver hund har sin egen knagg, så du har muligheten til å legge igjen regntøy, sele, fôr og lignende, og slipper å ta med alt hver gang hunden skal hit.

Før hunden passes
For at hunden din skal kunne passes hos oss må du lese igjennom all informasjon på denne siden og fylle ut vårt kundeskjema som du finner HER. Vaksinasjonskort skal fremvises. Send oss gjerne dette i forkant via kundeskjemaet. Når dette er gjort, tar du kontakt med oss, forteller oss om hunden din, samt dato og klokkeslett du ønsker pass fra og til.
Vil du og hunden din komme innom og se hvordan vi har det? Dere er hjertelig velkomne! Ta kontakt, så avtaler vi et passende tidspunkt.

Hva må du ta med?
– Fôr
– Godbiter, om hunden har allergi
– Tursele, om hunden har en den liker
– Seng eller bur, om hunden trenger det
Vi har godbiter, bæsjeposer, matskåler, leker, senger, bånd, seler og annet utstyr som hunden din gjerne kan låne, men har du noe som hunden liker, må du gjerne ta det med! Mange trives best i en sele de er vandt med, egne klær og sin egen seng med egen lukt. Spør oss gjerne om vi har utstyr som passer din hund, om det er noe hunden din kan trenge under oppholdet.

Hjemme alene
Hunden får være med på så mye den kan, men må kunne være alene hjemme, i eller uten bur, i korte perioder grunnet gjøremål som f.eks trening av andre hunder, handletur og kurs. Hunden skal være stueren og kunne oppholde seg inne uten å bjeffe eller være til annen sjenanse for naboer eller de andre hundene som er i huset.

Helse
Vi tar ikke imot hunder som viser aggressive tendenser. Hunden skal være grunnvaksinert i løpet av siste 12 måneder. Valper skal følge vaksinasjonsprogrammet. Hunden skal være ved normal god helse og fri for smittsomme sykdommer. Du plikter å informere oss om eventuelle sykdommer hunden skulle få.

Løpetid
Om det er en sjanse for at hunden har løpetid under oppholdet, ber vi deg si ifra om dette snarest mulig da noen hunder kan reagere sterkt, både under opphold og etter en tispe med løpetid har vært på besøk. Ved pass hos Lisa i Asker, kan ikke hunden ha løpetid. Vi ønsker at alle som kommer på besøk skal ha et så stressfritt opphold som mulig, så gi oss beskjed, så skal vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge rundt dette. 

Våre hundepassere
Les mer om Lisa og hovedavdelingen i Asker HER.
Les mer om Jane og småhundavdelingen i Dal HER.

Avbestilling
Ved endring/avbestilling av avtale senere enn 7 dager før pass, belastes 50% av prisen. Ved endring/avbestilling senere enn 2 dager, belastes 100% av prisen.

Priser
Vi har faste lave priser alle dager HELE året igjennom! Vi synes nemlig ikke at du skal måtte betale hundrevis av kroner ekstra for oppdateringer, medisinering, fysisk mosjon, mentaltrening, sosialisering, pass i skoleferier, på helligdager og lignende. Derfor gjør vi det enkelt med én fast lav pris hele året og mange av våre tilleggstjenester faktisk gratis! Så enkelt – så bra!
Har du flere hunder eller trenger du døgnpass i mer enn 14 dager? Ta kontakt for rabatt!
Alle priser er inkl. mva. Betaling via faktura, vår nettbutikk eller Vipps.

Er det noe du lurer på?
Vi er mye ute og farter, men sender du oss en mail, svarer vi så raskt vi kan.