Hvorfor velge Balto?

Hvordan bli kunde

1.

Les igjennom informasjonen på denne siden

2.

Send inn kundeskjema for hundepass

3.

Kontakt oss for å avtale nærmere

Hundebarnehage

Mandag-fredag kl. 7:00-17:00 har vi hunder på pass i vår hundebarnehage i Asker. Her får hunden din være så mye ute de vil og kan også slappe av inne foran peisen. Hver hund har sin egen tilpassede timeplan som inneholder fysisk mosjon, mentaltrening og sosialisering lagt opp etter hva hunden trenger, liker og hundens dagsform.
Hver hund har sin egen knagg så du kan legge igjen sele, regntøy, dress, fôr og annet utstyr, og slipper å ta med alt hver gang hunden skal hit.

Døgnpass og dagpass

Skal du bort en kveld, en helg, en uke eller fler? Vi passer hunden din så du kan komme hjem til en ferdigluftet, aktivisert og fornøyd venn.

Pakkeliste

  • Fôr
  • Tursele, om hunden har en den liker
  • Seng eller bur, om hunden trenger det
  • Godbiter, om hunden har allergi

Vi har godbiter, bæsjeposer, matskåler, leker, senger, bånd, seler og annet utstyr som hunden din gjerne kan låne, men har du noe som hunden liker, må du gjerne ta det med. Mange trives best i en sele de er vandt med, egne klær og sin egen seng med egen lukt. Spør oss gjerne om vi har utstyr som passer din hund, om det er noe hunden din kan trenge under oppholdet.

Vil du bli kunde hos Balto?

Les informasjonen på denne siden, send inn kundeskjemaet og ta kontakt med oss

Priser

Vi har faste lave priser alle dager HELE året igjennom! Vi synes nemlig ikke at du skal måtte betale hundrevis av kroner ekstra for oppdateringer, medisinering, fysisk mosjon, mentaltrening, sosialisering, pass i skoleferier, på helligdager og lignende. Derfor gjør vi det enkelt med én fast lav pris hele året og mange av våre tilleggstjenester faktisk gratis!
Har du flere hunder eller trenger du døgnpass i mer enn 14 dager? Ta kontakt for rabatt!

Ved endring/avbestilling av avtale senere enn 7 døgn før pass, belastes 50% av prisen. Ved endring/avbestilling senere enn 48 timer før pass, belastes 100% av prisen.

Alle priser er inkl. mva. Betaling via faktura, vår nettbutikk eller Vipps.

Mer informasjon

Du leverer og henter hunden til avtalt tidspunkt. Vi er gjerne utendørs store deler av dagen, men om du f.eks har en hund som trenger mye ro, hvile, å holdes under oppsyn etter en operasjon eller lignende, legges dagen om etter dette. 
Pass innebærer samvær og lufting med andre hunder. Hunden må kunne gå pent i bånd.

Hjemme alene

Hunden får være med på så mye den kan, men må kunne være alene hjemme, i eller uten bur, i korte perioder grunnet gjøremål som f.eks trening av andre hunder, handletur og kurs. Hunden skal være stueren og kunne oppholde seg inne uten å bjeffe eller være til annen sjenanse for naboer eller de andre hundene som er i huset.

Helse

Hunden skal være grunnvaksinert i løpet av siste 12 måneder. Valper skal følge vaksinasjonsprogrammet. Hunden skal være ved normal god helse og fri for smittsomme sykdommer. Du plikter å informere oss om eventuelle sykdommer hunden skulle få. Vi tar ikke imot hunder som viser aggressive tendenser. 

Løpetid

Om det er en sjanse for at hunden har løpetid under oppholdet, ber vi deg si ifra om dette snarest mulig da noen hunder kan reagere sterkt, både under opphold og etter en tispe med løpetid har vært på besøk. Ved pass hos Lisa i Asker, kan ikke hunden ha løpetid. Vi ønsker at alle som kommer på besøk skal ha et så stressfritt opphold som mulig, så gi oss beskjed, så skal vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge rundt dette. 

Før hunden passes

For at hunden din skal kunne passes hos oss må du lese igjennom all informasjon på denne siden og fylle ut vårt kundeskjema som du finner HER. Vaksinasjonskort skal fremvises. Send oss gjerne dette i forkant via kundeskjemaet. Når dette er gjort, tar du kontakt med oss, forteller oss om hunden din, samt dato og klokkeslett du ønsker pass fra og til.

Vil du og hunden din komme innom og se hvordan vi har det? Dere er hjertelig velkomne! Ta kontakt, så avtaler vi et passende tidspunkt.

Lurer du på noe?

Se om du finner svaret i fanene under. Om det du lurer på ikke er besvart her, kan du ta kontakt, så skal vi hjelpe deg.

Klart vi har! Følg oss gjerne på Instagram, Facebook og Snapchat.
Alt du trenger å gjøre er å søke opp “Balto Hundetjenester”

Vår hundebarnehage er åpen kl. 7:00-17:00 mandag til fredag. Du kan avtale tid for levering og henting innenfor dette tidsrommet.

Nei, vi har ikke mange hunder på pass av gangen. Maks 3.

Hundepasser Lisa finner du i Asker og vi har også en småhundavdeling på Dal ved Gardermoen.

Du kan lese mer om oss her.