Hvorfor velge Balto?

hundepass oslo asker bærum rena løten hamar 5
hundekurs oslo asker bærum rena løten hamar 15

Hvordan bli kunde

1

Les igjennom all informasjon på denne siden

2

Send inn kundeskjema

3

Kontakt oss for å avtale nærmere

Pakkeliste

  • Fôr
  • En god tursele
  • Seng eller bur, om hunden trenger det
  • Godbiter, om hunden har allergi

Vi har godbiter, bæsjeposer, matskåler, leker, senger, bånd og annet som hunden din gjerne kan låne, men har du noe som hunden liker, må du gjerne ta det med. Mange trives best i en sele de er vandt med, egne klær og sin egen seng med egen lukt. Spør oss gjerne om vi har utstyr som passer din hund, om det er noe hunden din kan trenge under oppholdet.

hundekurs oslo asker bærum hamar rena 8 6

Vi har faste lave priser alle dager HELE året igjennom! Vi synes nemlig ikke at du skal måtte betale hundrevis av kroner ekstra for oppdateringer, medisinering, fysisk mosjon, mentaltrening, sosialisering, pass i skoleferier, på helligdager og lignende. Derfor gjør vi det enkelt med én fast lav pris hele året og mange av våre tilleggstjenester faktisk gratis!
Har du flere hunder eller trenger du døgnpass i mer enn 14 dager? Ta kontakt for rabatt!

Ved endring/avbestilling av avtale senere enn 7 døgn (168 timer) før pass, belastes 50% av prisen. Ved endring/avbestilling senere enn 2 døgn (48 timer) før pass, belastes 100% av prisen.

Betaling

Du betaler ved å klikke på knappen “Betal for hundepass” og følge de neste stegene. Betalingen skal være registrert senest 24 timer før pass.

Levering og henting

Du leverer og henter hunden til avtalt tidspunkt. Om du har avtalt at hundepasser skal hente eller levere, gjøres dette til avtalt tidspunkt.

Hundens opphold

Vi er gjerne mye utendørs, men om du f.eks har en hund som trenger mye ro, hvile, å holdes under oppsyn etter en operasjon eller lignende, legges dagen om etter dette. 
Pass innebærer samvær og lufting med andre hunder. Hunden må kunne gå pent i bånd og gå godt med andre hunder.

Hjemme alene

Hunden får være med på så mye den kan, men må kunne være alene hjemme, i eller uten bur, i korte perioder grunnet gjøremål som f.eks trening av andre hunder, handletur og kurs. Hunden skal være stueren og kunne oppholde seg inne uten å bjeffe eller være til annen sjenanse for naboer eller de andre hundene som er i huset.

Helse

Hunden skal være grunnvaksinert i løpet av siste 12 måneder. Valper skal følge vaksinasjonsprogrammet. Hunden skal være ved normal god helse og fri for smittsomme sykdommer. Du plikter å informere oss om eventuelle sykdommer hunden skulle få. Vi tar ikke imot hunder som viser aggressive tendenser. 

Løpetid

Om det er en sjanse for at hunden har løpetid under oppholdet, ber vi deg si ifra om dette snarest mulig da noen hunder kan reagere sterkt, både under opphold og etter en tispe med løpetid har vært på besøk. Vi ønsker at alle som kommer på besøk skal ha et så stressfritt opphold som mulig, så gi oss beskjed, så skal vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge rundt dette. 

Før hunden passes

For at hunden din skal kunne passes hos oss må du lese igjennom all informasjon på denne siden og fylle ut vårt kundeskjema. Når ditt skjema er sendt inn, tar du kontakt med oss for å avtale nærmere.

Vil du bli hundepasser?