Hundepass

Hvorfor velge Balto?
  • Vi har høyt fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Vi passer få hunder av gangen og hver dag tilrettelegges for hver enkelt hund
  • Din hund får en fast, trygg og velutdannet hundepasser å forholde seg til
  • Din hund får en tilrettelagt hverdag i et rolig hjem med dager fylt av omsorg, turer, trening, sosialisering, kos, lek og moro!
  • Din hund går løs sammen med de andre hundene hele dagen og blir ikke stående i bur/bås
  • Gratis oppdateringer, bilder, fysisk mosjon, mentaltrening, sosialisering og medisinering!
Hvordan det fungerer

Du leverer og henter hunden til avtalt tidspunkt. Vi er gjerne utendørs store deler av dagen, men om du f.eks har en hund som trenger mye ro, hvile, å holdes under oppsyn etter en operasjon eller lignende, legges dagen om etter dette. Hunden må gå godt sammen med andre hunder og kunne gå pent i bånd. 

Hundebarnehage

Mandag-fredag kl. 7:00-17:00 har vi hunder på pass i vår hundebarnehage i Asker. Her får hunden din være så mye ute de vil, men den kan også velge å slappe av inne foran peisen. Hver hund har sin egen tilpassede timeplan som inneholder fysisk mosjon, mentaltrening og sosialisering lagt opp etter hva hunden trenger, liker og hundens dagsform.
Hver hund har sin egen knagg, så du har muligheten til å legge igjen sele, regntøy, dress, fôr og annet utstyr, slik at du slipper å ta med alt hver gang hunden skal hit.

Før hunden passes

For at hunden din skal kunne passes hos oss må du lese igjennom all informasjon på denne siden og fylle ut vårt kundeskjema som du finner HER. Vaksinasjonskort skal fremvises. Send oss gjerne dette i forkant via kundeskjemaet. Når dette er gjort, tar du kontakt med oss, forteller oss om hunden din, samt dato og klokkeslett du ønsker pass fra og til.
Vil du og hunden din komme innom og se hvordan vi har det? Dere er hjertelig velkomne! Ta kontakt, så avtaler vi et passende tidspunkt.

Pakkeliste

– Fôr
– Tursele, om hunden har en den liker
– Seng eller bur, om hunden trenger det
– Godbiter, om hunden har allergi

Vi har godbiter, bæsjeposer, matskåler, leker, senger, bånd, seler og annet utstyr som hunden din gjerne kan låne, men har du noe som hunden liker, må du gjerne ta det med. Mange trives best i en sele de er vandt med, egne klær og sin egen seng med egen lukt. Spør oss gjerne om vi har utstyr som passer din hund, om det er noe hunden din kan trenge under oppholdet.

Hjemme alene

Hunden får være med på så mye den kan, men må kunne være alene hjemme, i eller uten bur, i korte perioder grunnet gjøremål som f.eks trening av andre hunder, handletur og kurs. Hunden skal være stueren og kunne oppholde seg inne uten å bjeffe eller være til annen sjenanse for naboer eller de andre hundene som er i huset.

Helse

Hunden skal være grunnvaksinert i løpet av siste 12 måneder. Valper skal følge vaksinasjonsprogrammet. Hunden skal være ved normal god helse og fri for smittsomme sykdommer. Du plikter å informere oss om eventuelle sykdommer hunden skulle få. Vi tar ikke imot hunder som viser aggressive tendenser. 

Løpetid

Om det er en sjanse for at hunden har løpetid under oppholdet, ber vi deg si ifra om dette snarest mulig da noen hunder kan reagere sterkt, både under opphold og etter en tispe med løpetid har vært på besøk. Ved pass hos Lisa i Asker, kan ikke hunden ha løpetid. Vi ønsker at alle som kommer på besøk skal ha et så stressfritt opphold som mulig, så gi oss beskjed, så skal vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge rundt dette. 

Våre hundepassere

Les mer om Lisa og hovedavdelingen i Asker HER.
Les mer om Jane og småhundavdelingen i Dal HER.

Avbestilling

Ved endring/avbestilling av avtale senere enn 7 døgn før pass, belastes 50% av prisen. Ved endring/avbestilling senere enn 48 timer før pass, belastes 100% av prisen.

Priser

Vi har faste lave priser alle dager HELE året igjennom! Vi synes nemlig ikke at du skal måtte betale hundrevis av kroner ekstra for oppdateringer, medisinering, fysisk mosjon, mentaltrening, sosialisering, pass i skoleferier, på helligdager og lignende. Derfor gjør vi det enkelt med én fast lav pris hele året og mange av våre tilleggstjenester faktisk gratis!
Har du flere hunder eller trenger du døgnpass i mer enn 14 dager? Ta kontakt for rabatt!
Alle priser er inkl. mva. Betaling via faktura, vår nettbutikk eller Vipps.