Om Hundetreff

Vi arrangerer hundetreff med fokus på gode opplevelser både for store og små i Guiveien 60 i Asker. Vi rullerer på hvem som slippes sammen. Noen ganger slippes f.eks fem hunder sammen og andre ganger slippes kun to sammen.

Hunden din må gå godt med andre hunder. Om du har en hund med utfordringer, informerer du oss om dette i kundeskjemaet du fyller ut før du deltar første gang. Om du har en hundevenn som din hund går godt sammen med og dere ønsker at disse hundene løper litt sammen uten andre hunder, kan vi ordne det ved forespørsel. Ved forespørsel kan vi i Balto også forsøke å hente inn huder som matcher din hund.

Plassen kan leies om du har ønske om egen gjesteliste. Ta kontakt for mer info. 

Vent utenfor porten til en instruktør kommer og åpner.

Pris: 50 kr / treff.
Har du flere hunder eller ønsker du å ta med et familiemedlem, trenger du kun å betale for én, så lenge dere har samme bostedsadresse.

Er du ny deltaker hos oss?

Om du ikke har vært med på hundetreff hos Balto før, må du fylle ut vårt kundeskjema i tillegg til å sende inn din påmelding.

Vil du ha påminnelser og se bilder?

Bli medlem av vår Facebookgruppe for Balto sine hundetreff. Her legger vi ut en melding før hundetreff og du kan se bilder fra treffene.

Kommende hundetreff

Søndag 24. januar kl. 13:00

Søndag 7. februar kl. 13:00

Med forbehold om endringer.