Om kurset

Kurset går over 2 kvelder på kursplassen + 1 privattime. Vi har få deltakere per kurs og instruktøren gir alle individuell oppfølging. Kurset tilpasses hver enkelt hund og eier. Du kan altså bli med på innkallingskurs uansett om du har trent mye innkalling fra før eller om du er helt ny.

De 2 dagene med innkallingskurs er inkludert i Grunnpakken, hvor du i tillegg får kurset Belønningsteknikk, kurset Plass Fot Bli og 1 måned med Treningsgruppa med på kjøpet.

Vi starter med en hyggelig telefonsamtale for å bli litt kjent med deg og din hund.
Kveld 1 har vi teori innendørs den første timen, imens hundene hviler i bilen. Gi oss beskjed om du kommer uten bil eller hunden din ikke kan ligge alene i bilen, så finner vi en alternativ løsning for deg. Grunnet corona er det mulig at ikke alle kan delta på teorien innendørs om dere kommer flere personer med samme hund, da vi må opprettholde god nok avstand. Dette vil vi i så fall informere om før kursstart.
Etter kveld 1 har vi en oppfølgingssamtale over telefon.
Kurset inkluderer i tillegg en privattime. Tid og sted for privattimen avtaler du med din instruktør. Privattimen kan benyttes i opptil 6 måneder fra kursstart.

Pris: 1750 kr

Ta med
  • Varierte godbiter, leker, eller annet til å belønne med. Noe som hunden liker godt, noe den liker veldig godt og noe den liker ekstremt godt.
  • Langline
  • Drikkeskål og vann
  • Godt humør! 😀

Om det er noe du mangler, kan det skaffes hos oss. 

Førstkommende kurs

Torsdag 11. mars kl. 19:00-21:00
Torsdag 18. mars kl. 19:00-20:30
+ privattime til avtalt tidspunkt

Neste kurs

Torsdag 20. mai kl. 19:00-21:00
Torsdag 27. mai kl. 19:00-20:30
+ privattime til avtalt tidspunkt

Er du ny kursdeltaker hos oss?

Om du ikke har gått kurs hos Balto før, må du fylle ut vårt kundeskjema i tillegg til å sende inn din påmelding.

Med forbehold om endringer.