Innkallingskurs

Det å ha god innkalling på hunden din er viktig, trygt og gøy! 😊 Vi har få deltakere per kurs og instruktøren gir alle individuell oppfølging. Kurset tilpasses hver enkelt hund og eier. Du kan altså bli med på innkallingskurs uansett om du har trent mye innkalling fra før eller om du er helt ny! 😊 Vårt mål er at hunden ikke skal ha den minste tvil om hva innkallingsordet betyr og komme løpende, for innkallingsordet betyr nemlig «Løpe så fort jeg kan til eier, for der er det garantert noe godt og gøyalt som jeg ikke vil gå glipp av!» 😀

Program
Vi starter med en hyggelig telefonsamtale for å bli litt kjent med deg og din hund.
Kveld 1 varer i to timer, hvorav den første timen er teori med hunden i bilen. Gi oss beskjed om du kommer uten bil eller hunden din ikke kan ligge alene i bilen, så finner vi en alternativ løsning for deg.
Etter kveld 1 har vi en oppfølgingssamtale over telefon.
Kveld 2 varer i 1,5 time.
Kurset inkluderer i tillegg en privattime. Denne timen anbefaler vi at benyttes en måneds tid etter kveld 2. Tid og sted for privattimen avtaler du med din instruktør.

Ta med
– Varierte godbiter, leker, eller annet til å belønne med. Noe som hunden liker godt, noe den liker veldig godt og noe den liker ekstremt godt!
–  Langline 
– Drikkeskål og vann
– Godt humør! 😀

Om det er noe du mangler, kan det skaffes hos oss. 

Påmelding
Er det første gangen du deltar på kurs hos oss, må du fylle ut vårt kundeskjema for kursdeltakere som du finner HER. Påmelding via vår nettbutikk som du finner HER.

Innkallingskurs

Tid
Torsdag 5. november kl. 19:00 – 21:00
Torsdag 12. november kl. 19:00 – 20:30
Privattime til avtalt tidspunkt

Sted
Guiveien 60, Heggedal

Pris
Med hund: 1650 kr
Uten hund: halv pris

Med forbehold om endringer.