Hundetreff – Lunner

Vi arrangerer hundetreff med fokus på gode opplevelser. Hunden din må gå godt med andre hunder. Vi rullerer på hvem som slippes sammen. Noen ganger slippes f.eks fem hunder sammen og andre ganger slippes kun to sammen. Hvor lenge og hvor mange ganger hundene slippes på hvert treff, varierer utifra hva hver hund orker, hvordan dag den har, alder, osv. Vi slipper de ikke så lenge at de blir for slitne. Vi vil heller ha flere gode og korte slipp, enn et langt slipp hvor hunden blir for sliten.
Om du har en hund med utfordringer, ber vi deg kontakte oss og informere oss om dette i forkant av eventuell påmelding. Om du har en hundevenn din hund går godt sammen med og dere ønsker at disse hundene løper litt sammen uten andre hunder, kan vi ordne det ved forespørsel. Ved forespørsel kan vi i Balto også forsøke å hente inn hunder som matcher din hund.
Når du kommer, vent utenfor gjerdet til en instruktør kommer ut. Ignorer hunder på innsiden av gjerdet og ikke la hunden din hilse på de andre hundene før de skal slippes sammen innenfor gjerdet.

Vil du se bilder og få påminnelser før neste hundetreff? Bli medlem av vår Facebookgruppe for Balto sine hundetreff.


Dato

17 07 2021

Tid

08:00 - 18:00

Pris

50 kr