Våre instruktører og hundepassere

Lisa

Eier, instruktør og hundepasser

Jane

Instruktør og hundepasser

Kjersti

Instruktør

Ida

Instruktør

Viel

Assistent, hundepasser og hundelufter

Malin

Assistent, hundepasser og hundelufter

Lisa L. Ghersetti
Balto Hundetjenester

Vår historie

Jeg, Lisa, har trent hund i 20 år og har passet og luftet hunder de siste årene. Etter å ha jobbet for andre, ønsket jeg å starte noe eget. Jeg ønsker å drive med hund slik jeg ønsker at andre skal være med mine hunder. Med en logo hjemmetegnet med blyant på papir, ble Balto Hundetjenester til.

Våre samarbeidspartnere

Robust Rehabilitering og Fysioterapi for Hund og Katt

Robust er en personlig og allsidig fysioterapi- og rehabiliteringsklinikk som drives av fantastiske Katrine Vere. Katrine har arbeidet med hund og katt på smådyrklinikk siden 2007 før hun startet Robust i 2017. Hun har en bachelorgrad i dyrepleie og etterutdanning innen rehabilitering og fysioterapi på smådyr fra NMBU Veterinærhøgskolen. For tiden studerer hun til en Master i Veterinary Physiotherapy ved Harper Adams University i England på deltid mens hun driver Robust. Katrine er per nå, den eneste norske rehabiliteringsterapeuten som tar master i veterinærfysioterapi.

Klinikken drives med fokus på høy faglig og etisk standard. Her får du en skreddersydd løsning for din firbente venn! Noen av tjenestene som tilbys er hydroterapi i vanntredemølle, massasje, fysioterapi og manuellterapi. Min Oscar har klippekort hos Katrine og han har hatt kjempegod effekt av treningen! Jeg synes det er så utrolig deilig å ha en så god og rolig person full av erfaring til å ta seg av mine hunder. Katrine har min fulle tillit og også Oscar sin. Jeg kan anbefale Katrine og Robust på det sterkeste. Ta en tur innom og hils fra meg!

Adresse: Jarveien 1A, 1358 Jar
Telefon: 97 32 42 42
Epost: katrine@robustfysio.no
Nettside: www.robustfysio.no
Facebook: www.facebook.com/robustfysio

Hööks

Hööks Hestesport er Skandinavias ledende foretak innen hestesportsbransjen og har et bredt sortiment med alt til rytter, hest og hund.

Adresse: Storgata 25, 0184 Oslo
Telefon: 21 08 66 67
Epost: oslo.storgata@hooks.se
Nettside: www.hooks.no

Karisa Maasai Brand​

Hundehalsbånd, armbånd, belter, veskeremmer, øreringer, nøkkelringer og borddekor.

Basecamp Maasai Brand er et Fair Trade-prosjekt. Sertifiseringen henger høyt og innebærer at kvinnene har ordnede arbeidsforhold og at produksjonen er bærekraftig.

BMB sysselsetter pr i dag over 150 masaikvinner mellom 18 og 60 år (The Mamas) som kommer fra distriktet rundt Basecamp Masai Mara i Kenya. De er organisert i grupper og kommer til verkstedet én gang i uken. De bor i forskjellige landsbyer og mens noen bor kun fem minutter unna, må andre vandre i en time for å komme frem. Perlearbeidene blir laget både i verkstedet og hjemme, men all klargjøring og kvalitetskontroll foregår på verkstedet.  

BMBs visjon er å gi The Mamas egen inntekt, noe som bidrar til økt velferd for hele lokalsamfunnet. Kvinnenes inntekt går til utdanning og helsetjenester for barna, mat, klær og  bedre boliger. For de aller fleste er dette eneste mulighet for lønnet arbeid. BMB er ikke bare viktig økonomisk sett, men kvinnene setter også stor pris på det sosiale aspektet hvor de kan møtes i grupper, diskutere, dele idéer og erfaringer og møte turister fra hele verden. Man hører gjerne latter og sang fra verkstedet, og historier deles mens kvinnene ‘perler’ seg til en lysere fremtid. 

Vil du bli en del av Team Balto?

Vil du eller ditt firma jobbe eller samarbeide med oss? Send oss en mail til post@baltohundetjenester.no. Mailen skal inneholde navn, alder, adresse, telefonnummer, mailadresse, din erfaring med hund, fortell oss om din(e) hund(er) og hva du kan tilby Balto Hundetjenester.
Legg ved din CV om du søker som instruktør, hundepasser eller hundelufter.