Team Balto

Her kan du lese om noen av de vi samarbeider med

Robust Rehabilitering og Fysioterapi for Hund og Katt

Robust er en personlig og allsidig fysioterapi- og rehabiliteringsklinikk som drives av fantastiske Katrine Vere. Katrine har arbeidet med hund og katt på smådyrklinikk siden 2007 før hun startet Robust i 2017. Hun har en bachelorgrad i dyrepleie og etterutdanning innen rehabilitering og fysioterapi på smådyr fra NMBU Veterinærhøgskolen. For tiden studerer hun til en Master i Veterinary Physiotherapy ved Harper Adams University i England på deltid mens hun driver Robust. Katrine er per nå, den eneste norske rehabiliteringsterapeuten som tar master i veterinærfysioterapi.

Klinikken drives med fokus på høy faglig og etisk standard. Her får du en skreddersydd løsning for din firbente venn! Noen av tjenestene som tilbys er hydroterapi i vanntredemølle, massasje, fysioterapi og manuellterapi. Min Oscar har klippekort hos Katrine og han har hatt kjempegod effekt av treningen! Jeg synes det er så utrolig deilig å ha en så god og rolig person full av erfaring til å ta seg av mine hunder. Katrine har min fulle tillit og også Oscar sin. Jeg kan anbefale Katrine og Robust på det sterkeste. Ta en tur innom og hils fra meg!

Adresse: Jarveien 1A, 1358 Jar
Telefon: 97 32 42 42
Epost: katrine@robustfysio.no
Nettside: www.robustfysio.no
Facebook: www.facebook.com/robustfysio

Karisa Maasai Brand​

Hundehalsbånd, armbånd, belter, veskeremmer, øreringer, nøkkelringer og borddekor.

Basecamp Maasai Brand er et Fair Trade-prosjekt. Sertifiseringen henger høyt og innebærer at kvinnene har ordnede arbeidsforhold og at produksjonen er bærekraftig.

BMB sysselsetter pr i dag over 150 masaikvinner mellom 18 og 60 år (The Mamas) som kommer fra distriktet rundt Basecamp Masai Mara i Kenya. De er organisert i grupper og kommer til verkstedet én gang i uken. De bor i forskjellige landsbyer og mens noen bor kun fem minutter unna, må andre vandre i en time for å komme frem. Perlearbeidene blir laget både i verkstedet og hjemme, men all klargjøring og kvalitetskontroll foregår på verkstedet.  

BMBs visjon er å gi The Mamas egen inntekt, noe som bidrar til økt velferd for hele lokalsamfunnet. Kvinnenes inntekt går til utdanning og helsetjenester for barna, mat, klær og  bedre boliger. For de aller fleste er dette eneste mulighet for lønnet arbeid. BMB er ikke bare viktig økonomisk sett, men kvinnene setter også stor pris på det sosiale aspektet hvor de kan møtes i grupper, diskutere, dele idéer og erfaringer og møte turister fra hele verden. Man hører gjerne latter og sang fra verkstedet, og historier deles mens kvinnene ‘perler’ seg til en lysere fremtid. 

Nettside: www.karisa.no
Instagram: @karisamaasaibrand
Facebook: www.facebook.com/KarisaMaasaiBrand

Max og Malin

Max er en nydelig cavalier king charles spaniel født 8.6.2018 som bor hos supertrivelige Malin i vakre Stryn. De har bygget verdens fineste hundehus! Dette og mer kan du se i boblen “Doghouse” på deres instagramprofl.

Instagram: @thecavaliermax

Vil du bli en del av Team Balto?

Send oss en mail til post@baltohundetjenester.no med navn, alder, adresse, telefonnummer, link til sosiale medier, skriv litt om deg, din hund, hva dere driver med om dagen og hvorfor vi skal velge nettopp deg.