Tilbakemeldinger

Her kan du lese hva andre sier om oss

Som hundeeier i flere tiår, er dette det beste stedet vi har brukt. Vår nåværende hund på snart 11, elsket både Lisa og hennes rutiner fra første stund. Mye lek og tur. De varmeste anbefalinger både fra hund og hundeeiere.
🙏 Takk Lisa, du er et funn!
Jannike
Eier til hund på pass
Veldig bra individuell oppfølging tilpasset våre behov. Fin gruppestørrelse (liten) med veldig god instruktørdekning. Fine og konkrete øvelser med fokus på positiv forsterkning av ønsket atferd som fungerte veldig godt for oss og hunden vår. Som eiere følte vi oss veldig godt ivaretatt og hunden syntes helt åpenbart det var moro! Balto Hundetjenester anbefales!
Jørn-Ivar
Kursdeltaker
Vi var på hverdagskurs med schæferen vår! Lærerikt for hele familien og ikke minst morsomt for hunden med nye utfordringer. Flotte omgivelser og en fin kursplass! 😊
Ingrid
Kursdeltaker
Lisa er den beste hundetreneren i hele Asker. Ingen tvil! Hun er en av veldig få som lærer dere hvordan man gir hunden et bra liv og hvordan man kan få valpen engasjert til å lære, helt uten bruk av straff. Lisa kan disse metodene. Mange andre hundetrenere har gammel kunnskap og kan ikke lære deg dette! Jeg anbefaler Lisa til alle med hund! Det hun gjør er helt supert, en sann hundehvisker!
Bjørn Erik
Kursdeltaker
Balto Hundetjenester er et godt sted å være for hund og mennesker. I rolige, landlige, hjemmekoselige og trygge omgivelser får hunden en fantastisk dag med lek og moro hvis den er på pass. På kurs får eier de beste råd og tips i samme omgivelser.
Vil anbefale Balto hundetjenester til alle! 😊
Inger-Johanne
Kursdeltaker og eier til hund på pass
Dyktige instruktører, fint kursopplegg og god, individuell oppfølging!​
Martin
Kursdeltaker