Valpekurs

Valpekurset krever ingen forkunnskaper og valper av alle raser, størrelser og fasonger er velkomne! 😀 Vi har få deltakere per kurs, instruktøren gir alle individuell oppfølging og øvelsene tilpasses deg og din hund. Vi trener belønningsbasert og fokuserer på gode opplevelser. Gi valpen en god start! Det er utrolig hvilken forskjell du selv kan utgjøre ved å legge inn litt arbeid den første tiden av hundens liv.

På dette kurset vil du blant annet lære om kontakt, ro, samarbeid,  motivasjon, varierte belønninger, hverdagskommandoer, gå pent i bånd, innkalling, valpebiting, tilpasning og riktig bruk av seler, sosialisering, miljøtrening, forebygging av problemadferd, helse og håndtering. Vi har vi samlet de temaene vi oftest får spørsmål om fra hundeeiere og har derfor endel teori. Hver kurskveld har sin del teori med mye nyttig info for deg og ditt nye familiemedlem 😊 De praktiske øvelsene har vi utendørs om været holder og valpene får en pause i bilen mens vi har teori inne. Valpene får som oftest en bedre pause i fred og ro i bilen, enn i et rom hvor det skjer mye, og du får med deg mer om du ikke trenger å konsentrere deg like mye om valpen når vi har teori. Om valpen din ikke kan ha pausen sin i bilen, gi oss beskjed i forkant av kurset, så vil vi legge tilrette for dere.

Vi anbefaler deg å melde deg på et kurs med oppstart snarest mulig etter du har fått valpen i hus (8-24 uker). Vi går igjennom temaer og teknikker som kan komme til nytte for deg og din valp fra dag èn. Du kan også delta med en eldre valp og du kan til og med delta uten hund, om du ikke har fått valpen i hus enda eller om du f.eks har en eldre hund, men vil ha med deg teorien. Ta kontakt, så finner vi en løsning som passer deg 😊

Du får bli medlem av en lukket Facebook-gruppe hvor vi legger ut oppsummeringer for hver kurskveld, bilder, videoer, linker og annen informasjon. Her kan du også dele det du ønsker, stille spørsmål og kommentere. Om du ikke har Facebook, vil du selvfølgelig fortsatt få all viktig info tilsendt via mail eller sms.
Kurshefte blir utdelt etter endt kurs.

Er det første gangen du deltar på kurs hos oss, må du fylle ut vårt kundeskjema for kursdeltakere som du finner HER. Påmelding via vår nettbutikk som du finner HER.

Valpekurs

Dato
Tirsdag 27. oktober
Tirsdag 3. november
Tirsdag 10. november
Tirsdag 17. november
Tirsdag 24. november
Tirsdag 1. desember

Klokkeslett
Kl. 20:00 – 21:30

Sted
Guiveien 60, Heggedal

Pris
Med hund: 2100 kr
Uten hund: halv pris

Med forbehold om endringer.